စားျပီးရင္ အီစိမ့္မေနပဲ ခံတြင္းရွင္းေစမယ့္ အခိ်ဳပြဲေလးပါ။

အခုအခ်ိဳးအစားအတုိင္းဆိုရင္ေတာ့သံပုရာကရင္မ္အခ်ိဳပြဲခြက္ေသးေလးခြက္စာရပါတယ္။တစ္ေယာက္စာပဲဆိုရင္ေတာ့အခိ်ဳးအစားရဲ ႔တစ္၀က္ေလ်ွာ့ျပီးလုပ္ပါ။

 ခြက္အၾကီးတစ္ခြက္အျပည့္ဒက္ဘယ္လ္ကရင္မ္

ခြက္ေသးတစ္ခြက္စာသၾကားအျဖဴ

သံပရာသီး၂ လံုး

သံပုရာသီးအခြံ

ဘယ္လိုလုပ္ရမလဲဆိုေတာ့

ပထမဆံုးပံုမွာျပထားတဲ့အိုးအေသးေလးထဲကိုကရင္မ္နဲ႔သၾကားေတြကိုထည့္လုိက္ပါ။သၾကားေတြေပ်ာ္တဲ့အထိအပူေပးျပီးေမႊပါ။ျပီးေတာ့ သံပုရာသီး၂လံုးကိုညွစ္ထည့္ပါ။ျပီးေတာ့ မီးကိုအရမ္းမဖြင့္ထားပဲပ်စ္လာတ့ဲအထိ ေမႊေပးပါ။ပ်စ္လာျပီဆိုရင္ေတာ့ ခြက္ထဲကိုထည့္ျပီး ေရခဲေသတၱာထဲ၅ နာရီၾကာေအာင္ထည့္ထားပါ။ျပီးရင္ေတာ့အရသာရွိတဲ့သံပရာကရင္မ္ပူတင္းကုိစားလို႔ရပါျပီ။အလွဆင္ခ်င္တယ္ဆုိရင္ေတာ့အေပၚကေနကရင္မ္နည္းနည္းေလးထည့္ျပီးသံပုရာခြံေလးေတြတင္လုိ႔ရပါတယ္။

Buzzy Team မွ စီစဥ္တင္ဆက္ေသာ buzzy.com.mm တြင္ ေဖာ္ျပပါရွိေသာ သတင္းမ်ား၊ သတင္းေဆာင္းပါးမ်ား၊ ဘာသာျပန္ေဆာင္းပါးမ်ားကို မည္သည့္ facebook စာမ်က္ႏွာ ၊ website မ်ားတြင္မဆို ျပန္လည္ကူးယူ ေဖာ္ျပျခင္းကို ခြင့္မျပဳပါေၾကာင္း အသိေပး ေၾကညာအပ္ပါသည္။

Facebook Conversations